Arrangement

Utsalg

Hele året har Nordgården Gårdsbryggeri eget utsalg av hjemmebrygget øl i 0,33 l flasker. Disse selges også i dagligvarebutikker rundt omkring på Helgeland.

Arrangement

Vi tilbyr utleie av lokale til deg som skal ha kurs, konferanse, bryllup, konfirmasjon og andre anledninger.   Vi kan servere Thaimat  Buff'e,, Lapskaus, Baccalao,  Småsteik i saus og fiskekonens favoritt. Vi har alle rettigheter på ververing av drikkevarer.

Hagepub. Foto: T. Bjarghov

Nordgården Gårdspub Pub -mat og drikke

I juli måned fom 13. juli har bryggeriet også egen hagepub med matservering fra kl. 14.00-21.00 hver dag tom 29.juli. På menyen har vi enkel servering av Lapskaus - Bacalo og 2-3 retter thaimat.

Året rundt er vår bryggeripub åpen for bestilling til egne arrangementer​. Vi har egne arrrangementer som vi publiserer her på hjemmesiden og på facebook: nordgardengardsbryggeri.

 

Julebord buffe'

Før jul arrangerer vi Julebord buffe' som består av variert tahimat, marinert  krydderribbe, tradisjonell svineribbe, medisterkake, julepølse  med tilbehør. Pris pr pers kr. 350-. Bestill bord  til følgende datoer: 17.-18.nov - 24.-25.-.nov   1.-2. desember. Vi har plass til 50 personer.

-Vi har to familiebedrifter innen restaurantbransjen. Nordgården Gårdsbryggeri - Pub Mat og Drikke og Mem Thaimat Bjarghov som har take away og catering av thaimat året rundt på ulike utsalgssteder og som leverer mat til Nordgården Gårdsbryggeri sin Pub.


memthaimat.no (faksimile)